Noutăți
05.01
Crăciun Magic la Orhei, concert cu Brio Sonores, Plăieșii și surorile Osoianu
Organizatorii au abordat în mod special și selecția componenței artiștilor care vor încânta publicul în această zi pe scena de la Orhei. În fața a numeroși spectatori, care cu siguranță, la fel ca în zilele de sărbătoare anterioare vor umple centru Orheiului, vor evolua artiști îndrăgiți de popor: Surorile Osoianu, ansamblul entocultural Plăieşii, precum și formația vocală unică Brio Sonores, faimoasă pentru aranjamentele sale vocale într-o varietate de stiluri, de la muzică duhovnicească, la muzică de estradă și pop.
 
Organizatorii au făcut totul pentru a asigura pentru oamenii adunați în centrul orașului Orhei o atmosferă familiară, ospitalieră și festivă în această zi luminoasă.
 
Totodată, în această zi, la fel ca și pe parcursul ultimelor două săptămâni, pentru toți doritorii pe va activa Târgul de Crăciun din Parcul Ivanos, care va oferi spre comercializare delicatese, suvenire, izvar și dulciuri, dar și atracții și divertisment gratuite.
 
Organizatorii sărbătorii așteaptă un flux semnificativ de persoane care doresc să viziteze Orheiul de Crăciun și își declară disponibilitatea de a întâlni pe toți și de a oferi o impresie de neuitat atât oaspeților, cât și locuitorilor orașului.