Noutăți
15.01
Târgul de Crăciun din Orhei va întâlni și va încânta oaspeții încă o săptămână

Această propunere, exprimată de primar de pe scenă, a fost primită cu căldură de mii de oameni prezenți.

Amintim că, extinderea activității Târgului de Crăciun Orhei a fost efectuată pentru a doua oară deja. Târgul de Crăciun, care inițial a fost deschis pe 23 decemebrie anul trecut, trebuia să se închidă la data de 7 ianuarie. Dar, interesul sporit pentru acesta a convins organizatorii să amâne închiderea mai întâi până pe 14 ianuarie, iar apoi până pe 21 ianuarie.

Potrivit evaluărilor, Târgul din Orhei, organizat pentru a treia oară în oraș, a devenit nu numai cel mai grandios și masiv din acești ani, ci și cel mai vizitat și interesant din Moldova. După extinderea activității sale, acesta va deveni probabil și cel nmai „longeviv”.

În cadrul Târgului de Crăciun din Orhei este amenajat un mic orășel cu tarabe comerciale, unde vizitatorii pot cumpăra delicatese pentru masa lor, dulciuri, suvenire și cadouri la prețuri speciale. De asemenea, funcționează și un orășel de divertisment cu 4 tobogane și un patinoar care sunt absolut gratuite. Pe scena Târgului, zilnic au loc evenimente și concerte unice. În ajunul Revelionului, locuitorii orașului și vizitatorii din alte regiuni care au venit să sărbătorească Revelionul la Orhei au fost bucurați  de creațiile legendelor muzicii pop de renume mondial.

Potrivit organizatorilor, în fiecare zi, Târgul este vizitat de câteva zeci de mii de oaspeți. Autobuzele gratuite circulă din capitala țării și din centrele regionale, aducând toți doritorii la Orhei.